O tvrtki

Adheziv d.o.o je počeo poslovati 1991.g. Do sredine 90.godina smo distribuirali ambalažne materijale a od 1995.g. počinjemo sa programima označavanja u industriji.

Do danas smo uključili u prodajni program:

-printere za velike ozake LCP (Large Character Printers), 700, visoki natpisi
-vrhunske CIJ(Constinous Ink Jet) printere Leibinger za tisak manjih napisa
-industrijske laserske printere, najnovije-CO2 lasere koji ispisuju natpis u cjelini ne iz točkica kao prijašnji.

U ponudi imamo također lasere za tisak na plastiku, YAG-niodijum/irridium kao najnovije fiber (FL) lasere za tisak na kovinu i plastiku kao i lasere za tisak na plastenke.

-termotransfer printere, etiketirke, etikete i ribone nudimo
-etiketirne sisteme proizvodimo po specijalnoj narudžbi "TAYLOR MADE" i apliciramo kod projektnih označavanja Za HACCP, na palete, kartone.
-kamera kontrolni sistemi su razvili nivo zahtjevnosti , OCV,OCR i za različite nivoe kontrole poruka (datuma, bar kod, 2D koda)
U kombinaciji s TIJ printerima Leibinger, Wolke, APS, sve ih više apliciramo u farmaciji.
-samostojeći ugradbeni P&V (print&verify) sistem za tisak 2D i verifikaciju u farmaciji. Mi smo jedni od rijetkih proizvođača U svjetskom okruženju koji lako takav sistem proizvode u dužini 500mm. S usvajanjem serializacije prelazimo u prave Track, trace sisteme T&T.

Preko svojih i povezanih poduzeća poslujemo također u Sloveniji i BIH te preko distributera u Makedoniji, Kosovu I Slovačkoj. Danas je Adheziv moderno usko specijalizirano poduzeće jer se bavimo označavanjem u industriji. Našim kupcima Pokušavamo čim više automatizirati označavanje a to znači: -beskontaktno označavanje proizvoda i paketa s ink jetima, laserima i etiketirkama
- kontaktno označavanje s određenim etiketirnim sistemima
- on-line označavanje, naše sisteme prilagođavamo postojećim linijama, ih ugradimo, predmete označavamo u gibanju, tako da zbog Označavanja nema dodatno upotrebljavanog vremena
- tekstovi su predprogramirani u memoriji i tako nema gubljenja vremena za pripravu označavanja
- sistemi print&verify tisak također kontroliramo s kamerom

Projekte označavanja radimo u cjelini, od početka do izvedbe, puštanja u pogon, školovanja operatera i primopredaje kupcu Po sistemu "ključ u ruke".

Odjel "Servis i tehnička potpora" skrbi za garancijsko i redovno servisiranje. Imamo 5 redovno zaposlenih inženjera Kao i servisno prodajne firme u Srbiji sa svojima servisima i serviserima. Servisiramo također druge najbolje raširene industrijske Ink-jet printere. Servis je opremljen s vrhunskim dijagnostičkim i servisnim aparatima, na raspolaganju su interventna vozila , kadrovi Su vrhunski specijalizirani za rad u tuzemstvu i inozemstvu. Na zalihi su rezervni dijelovi i zamjenski ink-jet printeri. Taj odjel vrši također Redovna školovanja budućih operatera kod montaža novih printera.

Za sve naše kupce imamo stalno na zalihi sve potrebne repromaterijal, sa dostavom u roku 24 sata.

Sa kooperativnim poslovno povezanim poduzećima (Inel, Lama; Pakman) izrađujemo cjelokupne projktne opreme pakiranja, tekućih Traka, paleta, robotskih ćelija, označavanja, industrijske elektornike i automatike.

U zadnjih nekoliko godina smo uspješna vodeća firma na području označavanja u Sloveniji. To smo dosegli sa visokim stupnjem pouzdanosti Servisa i opreme kupaca, što je industriji najvažnije. Vrlo važno je slijediti trendove koji dolaze u Evropi i svijetu, da možemo ponuditi našim Kupcima najmoderniju opremu i kvalitetno je prezentiramo. I vrlo su važna stalna ulaganja u izobrazbu i specijalizaciju našega kadra.

To sve namjeravamo vršiti i ubuduće, stalno slijediti novitete i perfekcionirati našu djelatnost.

Vojko Arzenšek,univ.dipl.ekon.,Direktor